ArdoSZ heeft een eigen en innovatieve werkwijze voor de begeleiding bij psychische problematiek. Wij activeren en de-medicaliseren waar het kan en bieden werknemers passende verzuimbegeleiding waarmee we langdurig verzuim zoveel mogelijk voorkomen. Onze aanpak start zo snel mogelijk na de verzuimmelding.

Hoe gaan we te werk?

Een arbeidsdeskundige geeft een re-integratie advies op basis van belasting en belastbaarheid (het ICF model). Het uitgangspunt: Wat is nog wel mogelijk en draagt bij aan gezondheid en herstel?

Direct een arbeidsdeskundige inplannen?

Vul het aanvraagformulier in! Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Een van onze verzuimconsultants neemt binnen één werkdag contact met je op voor een advies op maat.

Direct en snel aanvragen

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.