Een medische keuring voor film, theater en tv

Voor jouw verzekering is het nodig dat de castleden voor de opnames van een (nieuwe) productie een medische keuring krijgen. ArdoSZ is dé specialist in filmkeuringen en beschikt over een landelijk dekkend netwerk van BIG-geregistreerde keuringsartsen met een uitgebreide expertise, snelle service en korte doorlooptijd. Wij snappen de hectiek rondom producties en films en zijn daarom snel, efficiënt en flexibel in onze dienstverlening.

Hoe verloopt een keuring?

De totale medische keuring duurt een half uur per persoon. Er wordt eerst samen met de arts een vragenlijst ingevuld. Het is de bedoeling dat de vragen zo volledig mogelijk en naar waarheid worden beantwoord. Vervolgens zal er, indien van toepassing, een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. Je wordt zorgvuldig van top tot teen onderzocht. Dit gebeurt ontkleed, waarbij je alleen je ondergoed aanhoudt. Ook zal er urine worden ingezameld. De arts heeft verzamelmateriaal bij zich en informeert je hier ter plekke over. Het lichamelijk onderzoek zelf duurt ongeveer een kwartier tot twintig minuten. Het is mogelijk dat een verzekeraar aanvullende onderzoeken nodig acht.

Filmkeuring inplannen?

Vul dan het aanvraagformulier in! Heb je nog vragen of wil je specifieke informatie over de filmkeuring? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 024 – 750 11 00 of door te mailen naar keuringen@ardosz.nl.

Direct en snel aanvragen:

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.