Onze visie

De visie van ArdoSZ is: ‘Het hebben en behouden van werk is de beste inkomenszekerheid’. Want niemand wil aan de zijlijn staan. Werk zorgt voor inkomen, vergoot het gevoel van eigenwaarde, geeft de mogelijkheid voor persoonlijke groei en zorgt voor betrokkenheid bij de maatschappij. Dit gunnen we alle werknemers. Daar komen wij ons bed voor uit. Daar zetten wij ons iedere dag voor in.

We doen er alles aan om werknemers gezond, veilig en duurzaam aan het werk te houden. Als een werknemer ondanks alle voorzorgen toch uitvalt, zetten we onze expertise in om de werknemer weer zo snel en duurzaam mogelijk naar werk te begeleiden.

Onderscheidend

En dat vraagt om een efficiënte en effectieve aanpak. ArdoSZ is onderdeel van Acture Groep en past de bewezen succesvolle Acture Methode toe. De basis van de Acture methode is het activerend casemanagement. Daarbij kijken we naar het positieve: wat gaat wél, waar ligt jouw waarde en kracht? Welke obstakels zijn er en wat kunnen we doen om deze te overwinnen? We hebben hiervoor alle expertise in huis: gebundelde casemanagement, medische en arbeidsdeskundige expertise vanuit de driehoek van deskundigheid.

We steken veel energie in opleiding, ontwikkeling en begeleiding van onze professionals. We zijn een erkende opleidingsinstelling voor bedrijfsartsen en leiden met veel zorg en toewijding de bedrijfsarts van morgen op. Daarmee versterken we tegelijk ook onze kwaliteit, kennis én slagvaardigheid.


Activeren

ArdoSZ maakt arbodienstverlening actief! Dit doen we door activerend casemanagement, onze unieke aanpak om grip te krijgen bij psychische klachten en de inzet van de driehoek van deskundigheid. We staan voor innovatie, snelheid en eenvoud. Want we activeren meer dan zieke en arbeidsongeschikte werknemers. We ontwikkelen nieuwe processen en oplossingen waarmee we niet alleen onze klanten verder helpen, maar ook de politiek en uitvoeringsinstanties. We stropen de mouwen op en zorgen ervoor, op basis van kwaliteit en digitalisering, dat processen worden versneld. Daar heeft iedereen immers baat bij.

Kwaliteit

ArdoSZ werkt met een kwaliteitsmanagementsysteem en laat professionals samen bouwen en samen groeien. Waar kun je op rekenen?

Meer weten?

Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en vul ons contactformulier in. Een van onze accountmanagers neemt binnen één werkdag contact op.