Na een WIA-aanvraag beslist UWV of de uitkering wordt toe- of afgewezen. Aan deze beslissing ligt een arbeidsdeskundige beoordeling ten grondslag. Het is mogelijk dat de uitkomst niet de uitkomst is die werkgever of werknemer verwacht had. Dan is het mogelijk om bezwaar aan te tekenen. Daarin kunnen onze arbeidsdeskundigen inhoudelijk ondersteunen en adviseren.

Verhoog de succeskans!

Een arbeidsdeskundige expert voert de inhoudelijke gronden aan en adviseert en ondersteunt inhoudelijk. Hierdoor wordt de succeskans om het bezwaar te winnen aanzienlijk verhoogd.

Advisering bij Beroep & Bezwaar aanvragen

Vul dan het aanvraagformulier in! Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via: 024 – 750 05 47 of mail naar: salessupport@ardosz.nl 

Direct en snel aanvragen

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.