Uitval voorkomen

Om uitval te voorkomen kan preventief een werkplekonderzoek worden ingezet. Bij alle functies en alle werkomgevingen kunnen werknemers lichamelijk klachten ontwikkelen. Soms zijn deze klachten met kleine aanpassingen te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan: beeldschermwerk, zwaar lichamelijk werk of repeterend werk. De arbeidsdeskundige brengt in kaart wat de arbeidsbelasting is van de functie en hoe de werksituatie en/of werkplek verbeterd kunnen worden.

Onderdeel van het arbeidsdeskundig onderzoek

Daarnaast kan het werkplekonderzoek onderdeel zijn van het arbeidsdeskundig onderzoek. De arbeidsdeskundige onderzoekt de werksituatie en werkplek en beoordeelt of deze past bij de mogelijkheden van de re-integrerende werknemer. En of er eventuele aanpassingen mogelijk zijn.

Direct een werkplekonderzoek inplannen?

Via het formulier vraag je direct en snel een werkplekonderzoek aan. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Een van onze verzuimconsultants neemt binnen één werkdag contact met je op voor een advies op maat.

Direct en snel aanvragen:

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer preventieve diensten

ArdoSZ helpt je om te zorgen voor een vitale, veilige en gezonde werkplek. Zo houd je werknemers duurzaam aan het werk, borg je de continuïteit van je organisatie en houd je grip op de kosten. De inzet van onze preventieve diensten ondersteunen je daarbij.

Bekijk hier onze andere preventieve diensten: