Jouw privacy en deze website

ArdoSZ vindt de privacy van jou als bezoeker van deze website belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig behandeld en beveiligd.  In deze Privacy Policy lees je hoe we via deze website gegevens verzamelen en verwerken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vormt de basis voor ons beleid.

 

Verwerking van persoonsgegevens op onze website

Digitale formulieren
Op deze website kun je digitale formulieren invullen om in contact te treden met ArdoSZ. Bijvoorbeeld voor het indienen van een klacht of voor het stellen van een vraag. Hiervoor vragen we je een aantal persoonsgegevens in te vullen, zodat we in de gelegenheid worden gesteld je vraag of verzoek te beantwoorden en contact met je op te nemen. Het gaat om onderstaande persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Organisatie (niet verplicht);
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer.

Afspraak aanvragen
Daarnaast biedt onze website de mogelijkheid om middels een digitaal formulier een aanvraag te doen voor een afspraak met onze artsen of (kern) deskundigen. Voor de spoedige en correctie verwerking van je aanvraag vragen we je een aantal persoonsgegevens in te vullen. Het gaat om onderstaande persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Geboortedatum;
  • Adres;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Naam werkgever;
  • Uw functie;

In het geval van Mediation aanvullend:

  • Datum in dienst.

In het geval van een Preventief spreekuur aanvullend:

  • De afdeling waar je werkzaam bent;
  • Adres van je werkgever;
  • Of je reeds ziek staat gemeld.

Deze gegevens worden beveiligd gedeeld met ons Medisch Secretariaat. De gegevens worden beveiligd en geanonimiseerd op deze website opgeslagen en automatisch na 28 dagen permanent verwijderd.

 

Solliciteren

Via de ‘sollicitatie’ button ga je direct naar de website van onze recruitmentpartner FYGI. Het privacy beleid en de cookie policy van FYGI is dan van toepassing. Lees deze na op hun website!

Voor je sollicitatie bij ArdoSZ worden een aantal persoonsgegevens gevraagd: Voornaam en achternaam; contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer; werkervaring en curriculum vitae (cv + motivatie). Je kunt erop vertrouwen dat onze recruitmentpartner zeer zorgvuldig omgaat met je gegevens. FYGI draagt er zorg voor dat je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld én beveiligd, in overeenstemming met het privacy beleid van FYGI. Je gegevens zullen daarnaast niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor de sollicitatieprocedure bij ArdoSZ.

Gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden (en vergelijkbare technieken) die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies zorgen ervoor dat de website je bij een volgend bezoek herkent en je instellingen en voorkeuren onthoudt.

Voor het gebruik van cookies gelden wettelijke regels. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen functionele, analytische en tracking cookies.

  • Functionele cookies: zorgen ervoor dat de website goed werkt en hebben zeer weinig gevolgen voor je privacy.
  • Analytische cookies: analyseren je bezoekersgedrag en helpen om de website te beteren. Deze cookies hebben weinig gevolgen voor je privacy.
  • Tracking cookies: hebben een grotere impact op je privacy en mogen alleen als je vooraf toestemming geeft.


Cookies op deze website
Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Meer informatie lees je in onze Cookieverklaring.

Je cookie-instellingen stel je bij je eerste bezoek aan deze website zelf in. En kun je op ieder moment wijzigen bij ‘wijzig je cookievoorkeuren’ in het menu aan de onderzijde van deze website.

 

Cookies verwijderen?
Om cookies te verwijderen kun je de instellingen van je internetbrowser aanpassen. Hoe he dit doet hangt af van de internetbrowser die je gebruikt bijvoorbeeld: Chrome, Microsoft Edge, Safari of Firefox. In de meeste gevallen ga je hiervoor naar het ‘instellingen-menu’, waar je de ‘browsegeschiedenis’ kunt wissen. Voor meer informatie kun je terecht bij de helpfunctie van de desbetreffende browser. Daar zie je stapsgewijs waar en hoe je cookies kunt verwijderen.

Uw rechten omtrent de verwerking van persoonsgegevens

Conform de AVG heeft u een aantal rechten inzake uw persoonsgegevens:

  • Het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van uw bewaren.
  • Het recht om de persoonsgegevens te laten wijzen, dan wel te laten verwijderen.
  • Het recht om in bezwaar te gaan tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ArdoSZ.
  • Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit persoonsgegevens.

Wilt u gebruik maken van een van deze rechten? Neemt u dan contact op met: info@ardosz.nl.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

ArdoSZ neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ArdoSZ) tussen zit.

 

Wijzigingen

ArdoSZ kan deze Privacy Policy aanpassen, bijvoorbeeld naar aanleiding van nieuwe wetgeving of publicaties van de Autoriteit Persoonsgegevens. We raden u daarom aan deze Privacy Policy regelmatig opnieuw te bekijken. Deze versie is gepubliceerd in mei 2021.

 

Contact

Onze Functionaris gegevensbescherming ziet erop toe dat we bij de verwerking van persoonsgegevens volgens de wettelijke regels handelen. Deze professional is ook uw aanspreekpunt als u hier vragen of opmerkingen over heeft. Vragen naar aanleiding van deze Privacy Policy kunt u sturen naar: FG@ardosz.nl