De casemanager van ArdoSZ is de spil in het ziekteverzuimproces en de specialist. Door middel van activerend casemanagement zorgt de casemanager gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid, samen met de bedrijfsarts en arbeidsdeskundige, voor snelle en duurzame begeleiding van de werknemer naar herstel.

De voordelen

De casemanager neemt zowel werknemer als werkgever mee in de stappen die uitgevoerd moeten worden in het proces rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Daarbij worden werknemer en werkgever geactiveerd om samen tot duurzame oplossingen te komen. De casemanager behoudt het overzicht, brengt disciplines bij elkaar en zorgt ervoor dat de juiste acties op het juiste moment worden uitgevoerd.

Dedicated casemanager

Bij ArdoSZ werken we met dedicated teams, waardoor de casemanager van ArdoSZ jouw organisatie kent, weet wat er speelt én bekend is met de verzuimgeschiedenis van de werknemer. Door persoonlijk contact en met de juiste aandacht is de casemanager gedurende de ziekmelding altijd bereikbaar en benaderbaar voor vragen, begeleiding en ondersteuning.

Direct casemanagement inzetten?

Via het formulier vraag je direct en snel ons casemanagement aan. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. We nemen binnen één werkdag contact met je op voor een advies op maat.

Direct en snel aanvragen:

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze verzuimbegeleiding bieden wij ook: 

•     Driehoek van deskundigheid
•     Arbeidsdeskundige
•     Re-integratie
•     Mediation
•     Second opinion