Wanneer je een verzekering wil afsluiten is een medische keuring soms vereist. ArdoSZ voert verzekeringskeuringen (ook wel acceptatiekeuringen), met BIG-geregistreerde artsen uit. Het kan bijvoorbeeld gaan om een levensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of hypotheek.

24/7 door heel Nederland. Wel zo makkelijk!

Met onze BIG-geregistreerde keuringsartsen bieden wij jou kwalitatieve verzekeringskeuringen, consumentenkeuringen en bedrijfskeuringen volgens de geldende richtlijnen. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk en bewaken het gehele keuringsproces van aanmelding tot het beveiligd versturen van de keuringsrapportage. Onze keuringsartsen zijn landelijk actief en keuren wanneer het jou uitkomt. Snel jouw verzekeringskeuring plannen? Bij ArdoSZ kunnen wij dit 24 uur per dag, 7 dagen per week en op iedere gewenste locatie.

 

Verzekeringskeuring bij ArdoSZ

Het aanvragen van een verzekeringskeuring begint vaak bij de verzekering zelf, die jou erop wijst dat je een medische keuring dient te ondergaan voordat je een verzekering kan afsluiten. Laat je dit via ArdoSZ doen? Dan vragen wij je om een vragenlijst in te vullen zodat de keuringsarts vast inzicht krijgt in jouw gezondheid en medische achtergrond. Dit is de voorbereiding voor de fysieke keuring. Tijdens de verzekeringskeuring zelf, behandelt de arts de door jou ingevulde vragenlijst. De keuring bestaat verder uit een gesprek met de arts en een lichamelijk onderzoek. Het is afhankelijk van de keuring zelf, of er een urine-, bloedonderzoek of ECG plaatsvindt.

 

Verzekeringskeuring inplannen?

Vul dan het aanvraagformulier in! Benieuwd hoe de keuring er specifiek uitziet voor jouw persoonlijk situatie? Neem contact met ons op via: 024 – 750 11 00 of mail naar: keuringen@ardosz.nl 

Direct en snel aanvragen:

Stap 1 van 2

  • MM slash DD slash JJJJ