We doen er alles aan om werknemers gezond, veilig en duurzaam aan het werk te houden. Als een werknemer ondanks alle voorzorgen toch uitvalt, zetten we onze expertise in om de werknemer weer zo snel en duurzaam mogelijk naar werk te begeleiden.

Ziekteverzuimbegeleiding van ArdoSZ bestaat uit:

casemanagement, inzet van de driehoek van deskundigheid (bedrijfsarts-verzekeringsarts-arbeidsdeskundige), re-integratie, mediation en second opinion. Klik op een van onderstaande buttons en we vertellen je hier meer over!

Casemanagement

Structurele aandacht voor gezondheid, verzuim en kosten
Lees meer

Driehoek van deskundigheid

Bewezen effectief: gebundelde medische en arbeidsdeskundige expertise

Lees meer

Re-integratie

Hebben en behouden van werk
Lees meer

Mediation

Werken naar de oplossing
Lees meer

Arbeidsdeskundige

Aanwezig arbeidspotentieel benutten

Lees meer

Second opinion

Deskundig advies bij meningsverschillen over re-integratie
Lees meer

ArdoSZ, maakt arbodienstverlening actief

De visie van ArdoSZ is: ‘Het hebben en behouden van werk is de beste inkomenszekerheid’. Want niemand wil aan de zijlijn staan. Werk zorgt voor inkomen, vergoot het gevoel van eigenwaarde, geeft de mogelijkheid voor persoonlijke groei en zorgt voor betrokkenheid bij de maatschappij. Dit gunnen we alle werknemers.

Meer over ons

Sneller weer aan het werk

Wil je daadkrachtige ondersteuning bij de uitvoering van effectief verzuimmanagement? Dan is ArdoSZ de arbodienstverlener en partner voor jou. Wij helpen je om verzuim terug te dringen, en dragen zo bij aan de continuïteit en effectiviteit van jouw bedrijf.

Offerte aanvragen