Behoeften, ontwikkelmogelijkheden en kansen objectief in beeld

Vitaliteit is de fundering van een goed werkvermogen van werknemers. Dit geldt zowel voor een medewerker als individu, alsmede de organisatie als collectief. Om de factoren die invloed hebben op de inzetbaarheid van werknemers kwalitatief in kaart te brengen heeft ArdoSZ de organisatiescan als 0-meting. Dit doen we aan de hand van ‘Het Huis van Werkvermogen’, een wetenschappelijk onderbouwde methodiek om je organisatie in breedte en diepte inzichtelijk te krijgen.

Het Huis van werkvermogen

Het Huis van werkvermogen geeft de relatie aan tussen de individuele, organisatorische en sociale dimensies van werkvermogen. Iedere dimensie is een verdieping in het Huis en heeft een relatie tot de volgende verdieping(en). Iedere verdieping wordt geïnventariseerd en geanalyseerd en worden maatregelen toegepast waar nodig. De duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers verbeterd.

Afbeelding huis van werkvermogen

Duurzaam inzetbaarheidsbeleid

Het doel van de scan is om in kaart te brengen waar de behoefte ligt, waar de mogelijke ontwikkelpunten liggen en wat er op dit moment aanwezig is. In gesprek met ArdoSZ zal je als organisatie tot inzichten komen die bijdragen aan het fundament voor een concrete en effectieve aanpak voor preventie. Dit vertaalt zich in een rapportage en een advies voor de inrichting van duurzaam inzetbaarheidsbeleid, onderdeel van preventie.

Direct een offerte ontvangen of een afspraak inplannen?

Via het formulier vraag je direct en snel de organisatiescan aan. Heb je vragen? Laat hier weten hoe we je kunnen bereiken. Een van onze verzuimconsultants neemt binnen één werkdag contact met je op voor een advies op maat.

Direct en snel aanvragen:

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer preventieve diensten

ArdoSZ helpt je om te zorgen voor een vitale, veilige en gezonde werkplek. Zo houd je werknemers duurzaam aan het werk, borg je de continuïteit van je organisatie en houd je grip op de kosten. De inzet van onze preventieve diensten ondersteunen je daarbij.

Bekijk hier onze andere preventieve diensten: