Inzicht in de daadwerkelijke pijnpunten

ArdoSZ adviseert op basis van data, kennis en ervaring. We vinden het van essentieel belang dat advies voortvloeit vanuit objectieve verzuimdata.

Objectief inzicht in jouw organisatie

Een verzuimdata analyse is de ideale tool om objectief inzicht te krijgen in wat er speelt binnen jouw organisatie. Hoe ziet de verzuiminfrastructuur er uit? Wijkt die af van de benchmark? Wat zijn oorzaken van verzuim? Wij combineren verschillende variabelen en parameters waarmee we jouw organisatie diepgaande inzichten bieden. Deze inzichten helpen je om vervolgens effectief acties uit te zetten in je organisatie.

Direct een verzuimdata analyse inplannen?

Via het formulier vraag je direct en snel een verzuimdata analyse aan. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Een van onze verzuimconsultants neemt binnen één werkdag contact met je op voor een advies op maat.

Direct en snel aanvragen

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer preventieve diensten

ArdoSZ helpt je om te zorgen voor een vitale, veilige en gezonde werkplek. Zo houd je werknemers duurzaam aan het werk, borg je de continuïteit van je organisatie en houd je grip op de kosten. De inzet van onze preventieve diensten ondersteunen je daarbij.

Bekijk hier onze andere preventieve diensten: