Preventief activeren en benutten van werkvermogen

Een advies over werkvermogen, belasting en belastbaarheid aanvragen zonder dat werknemer ziekgemeld staat? Dat is zeker ook mogelijk! Heb je het idee dat je werknemer vastloopt, dan bestaat de mogelijkheid om een preventief arbeidsdeskundig advies aan te vragen.

Aanpak ‘grip op psychische klachten’ en licht fysieke klachten

ArdoSZ heeft een eigen en innovatieve werkwijze in de begeleiding bij psychische en licht fysieke problematiek. Wij activeren waar het kan. Hiermee bieden we werknemers passend advies om verzuim te voorkomen. Een arbeidsdeskundige geeft dan een advies op basis van belasting en belastbaarheid.

Het doel van een preventief vroegtijdig arbeidsdeskundig advies, is het optimaliseren van de voorwaarden om te werken. Dit doen we door de focus te leggen op het benutten en vergroten van de arbeidsmogelijkheden.

Direct een arbeidsdeskundige inplannen?

Via het formulier vraag je direct en snel het vroegtijdig arbeidsdeskundig advies aan. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in. Een van onze verzuimconsultants neemt binnen één werkdag contact met je op voor een advies op maat.

Direct en snel aanvragen:

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde je gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kun je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Je gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer preventieve diensten

ArdoSZ helpt je om te zorgen voor een vitale, veilige en gezonde werkplek. Zo houd je werknemers duurzaam aan het werk, borg je de continuïteit van je organisatie en houd je grip op de kosten. De inzet van onze preventieve diensten ondersteunen je daarbij.

Bekijk hier onze andere preventieve diensten: