Is er een (dreigend) conflict met uw werknemer en komt u er zelf niet uit? Dan kunt u via ArdoSZ een mediator inschakelen. De mediator is onpartijdig, gaat vertrouwelijk om met informatie en bemiddelt tussen u (de werkgever) en de werknemer. De mediator kan vanuit zijn onafhankelijke rol en zijn ervaring, ondersteunen om gezamenlijk tot een oplossing van de situatie te komen. Een oplossing die voor u beiden aanvaardbaar is.

Mediation bestaat uit gesprekken tussen u (de werkgever), de werknemer en de mediator. Voorafgaand aan de mediation hebben u en uw medewerker de mogelijkheid om eerst apart van elkaar met de mediator een vertrouwelijk gesprek te voeren. De mediator is de gespreksleider en begeleidt het proces. De mediator kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal.

Aanvragen mediation
Vul het aanvraagformulier in om aan te geven dat u mediation wilt aanvragen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, vragen we u vriendelijk om dit formulier volledig in te vullen. Ons secretariaat neemt na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Uw aanvraag en gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Aanmeldformulier mediation
– voor werkgevers –

Stap 1 van 2