Verzuim en bedrijfsgezondheidszorg zijn door aangescherpte arbo- en privacyregels complexer dan ooit tevoren. ArdoSZ organiseert structurele, no-nonsense oplossingen en actieve kostenbeheersing. Onze doortastende, deskundige aanpak garandeert dat u aan alle regels voldoet en geen kansen mist.

Structurele aandacht voor gezondheid, verzuim en kostenrisico’s

Wij zijn de partner die u scherp houdt, met u meedenkt en u verder helpt met praktische oplossingen. Terwijl u zelf focust op het succes van uw organisatie, organiseren wij structurele aandacht voor bedrijfsgezondheidszorg en verzuimmanagement. We zorgen dat u aan alle regels voldoet, uw kostenrisico’s scherp in beeld heeft en geen kansen mist om ze maximaal te beperken. Bij verzuim reageren we snel en slagvaardig en bij complexere verzuimoorzaken zorgen wij voor een heldere diagnose en duidelijk perspectief.

Hét antwoord op de vernieuwde arbo- en privacyregels

De aanpak van ArdoSZ is hét antwoord op de uitdagingen waar de vernieuwde Arbowet en privacyregels u voor plaatsen.

  • Onze proactieve inventarisatie leidt snel tot een overzicht van noodzakelijke ingrepen, verbeterkansen en praktische maatwerkoplossingen.
  • Ervaren consultants en toegewijde teams staan garant voor een professionele, slagvaardige verzuimaanpak zonder privacyproblemen.
  • Optimale inzet van specialisten zorgt voor optimaal onderbouwde advisering en ziektebegeleiding.

Uw bedrijfsgezondheidszorg tot in de puntjes geregeld

Kortom, bij ArdoSZ weet u zeker dat uw bedrijfsgezondheidszorg tot in de puntjes geregeld is. Dat uw organisatie scherp is op onnodig verzuim en de persoonlijke en financiële schade die hiermee gepaard gaat. Dat er snel helderheid en perspectief komen als medewerkers ondanks alle voorzorgen toch langdurig dreigen uit te vallen. Een hele zorg minder!

Meer producten en diensten

•     Verzuimbegeleiding
•     Expert opinion
•     Second opinion

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan