Ben jij arts en herken jij je in onze ambitie? Of ben je nieuwsgierig naar hoe we die vertalen naar concrete samenwerking? We komen graag met je in contact. 

Bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen leveren in ons land ieder vanuit hun eigen specifieke expertise bijdragen aan de bedrijfsgezondheidszorg en de sociale zekerheid. Maar echt sámenwerken doen ze nog weinig. Behalve dan bij ArdoSZ! Dit maakt ArdoSZ tot de ideale werkgever als jij in je advies over ziekte en arbeidsongeschiktheid graag focust op de lange termijn. Als je bij de onderbouwing daarvan niet wilt optreden als solist, maar juist graag de verbinding zoekt met anderen. Als je niet louter wilt reageren op wat werkgever en werknemer van je vragen, maar bij voorkeur zelf het initiatief neemt. Kortom, als je wilt uitgroeien tot een medisch specialist die voor werkend Nederland het verschil maakt.

 

Vrijblijvend kennismaken

We komen graag in contact met artsen die zich herkennen in bovenstaande ambitie. Spreekt onze werkwijze jou aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contactformulier

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ArdoSZ. Je kunt te allen tijde jouw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kan je alsmede gebruik maken van het contactformulier. Jouw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Jouw gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.