ArdoSZ wil vooroplopen in innovatieve samenwerking en excellent advies. Als gespecialiseerde uitvoerder op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg en sociale zekerheid zijn wij voortdurend bezig onszelf en onze dienstverlening te verbeteren. Wil jij je op dit terrein ontwikkelen tot een specialist ? Dan ben je bij ons op je plek.

Samen bouwen, samen groeien

Onze dienstverlening aan werkgever en werknemer is gebaseerd op de overtuiging dat optimale benutting van aanwezig potentieel altijd de beste aanpak is voor alle partijen. Maar die belofte kunnen we alleen waarmaken als we ook zélf optimaal gebruikmaken van wat we in huis hebben. Wij willen samen met jou bouwen en samen met jou groeien. Want de kennis en expertise van onze medewerkers vormt onze sleutel tot succes.

Uitgroeien tot specialist

Als werkgever investeert ArdoSZ niet alleen graag in innovatieve samenwerking  tussen medische, arbeidsdeskundige en verzuimbegeleidende disciplines. We steken ook veel energie in kennisontwikkeling, zodat jij en je collega’s kunnen uitgroeien tot ervaren specialisten . Uiteindelijk is onze gezamenlijke ontwikkeling de voorwaarde voor duurzame klantrelaties.

Aan de slag met een gevarieerde klantenportefeuille

Dankzij een breed en gevarieerd klantenbestand biedt ArdoSZ je veel mogelijkheden en ontwikkelperspectieven. Je kunt aan de slag met tal van bedrijfssituaties, cliënten uit alle lagen van de bevolking en alle mogelijke gezondheidsrisico’s en ziektebeelden. We zijn een landelijke organisatie en werken in toegewijde klantenteams met een lage drempel voor doorverwijzing en onderling overleg. Zo realiseren we samen dienstverlening van topniveau.

Wil je samen bouwen en groeien?

Bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen leveren in ons land ieder vanuit hun eigen specifieke expertise bijdragen aan de bedrijfsgezondheidszorg en de sociale zekerheid. Maar echt sámenwerken doen ze nog weinig. Behalve dan bij ArdoSZ! Dit maakt ArdoSZ tot de ideale werkgever als jij in je advies over ziekte en arbeidsongeschiktheid graag focust op de lange termijn. Als je bij de onderbouwing daarvan niet wilt optreden als solist, maar juist graag de verbinding zoekt met anderen. Als je niet louter wilt reageren op wat werkgever en werknemer van je vragen, maar bij voorkeur zelf het initiatief neemt. Kortom, als je wilt uitgroeien tot een medisch specialist die voor werkend Nederland het verschil maakt.

Ben jij arts en herken jij je in bovenstaande ambitie? Of ben je nieuwsgierig naar hoe we die vertalen naar concrete samenwerking? We komen graag met je in contact. Bekijk ook eens onze openstaande vacatures.

Onderdeel van de vooruitstrevende Acture Groep

ArdoSZ is onderdeel van de Acture Groep, een bedrijvencollectief dat de volledige bedrijfskolom omvat en voortdurend bezig is met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, producten en diensten. We hebben een heldere eigen visie en leveren geregeld actieve bijdragen aan verdere verfijning van de bedrijfsgezondheidszorg en het sociale stelsel in Nederland. Deze gezamenlijke ambitie staat garant voor een gedeelde, op innovatie gerichte bedrijfscultuur én volop interessante ontwikkelkansen en loopbaanpaden.